Vergil Chițac (PNL): E foarte important să finanțăm performanța, că de acolo ne vin modelele. Acum, din păcate, în Constanța nu avem săli de sport, ce să mai vorbesc de infrastructură sportivă (VIDEO)

Vergil Chițac (PNL): E foarte important să finanțăm performanța, că de acolo ne vin modelele. Acum, din păcate, în Constanța nu avem săli de sport, ce să mai vorbesc de infrastructură sportivă (VIDEO)

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a deplâns starea în care a ajuns infrastructura sportivă din oraș. Acesta a afirmat că e nevoie de sport de performanță, căci de acolo ne vin modelele, or acest lucru cu greu se mai poate realiza când „curțile școlilor sunt ferecate, nu avem săli de sport, ce să mai vorbesc de infrastructură sportivă…”.

„Vedeți, dragii mei, de sport avem nevoie în Constanța ca să creștem tinerii. E foarte important să finanțăm performanța, că de acolo ne vin modelele. Însă sportivii de performanță la care ne raportăm și-n tenis și, știm cu toții, constănțeni, mari campioni, n-au ajuns deodată așa. Au pornit de la copii, au avut unde să joace tenis, curțile școlilor pe vremea aia erau deschise, se putea face sport peste tot în Constanța. Acum, din păcate, curțile școlilor sunt ferecate, nu avem săli de sport, ce să mai vorbesc de infrastructură sportivă…”, a susținut Chițac.

Candidatul PNL a făcut aceste declarații după ce a jucat puțin tenis cu Ateș Casimceali, care face parte din echipa de consilieri a PNL.

„Am fost de mic crescut pe terenurile de sport, atât cele oficiale, cât și cele neoficiale din cartiere. Îmi doresc ca Palatul Copiilor să renască și să fie din nou ce merită să fie”, a spus și Casimceali, de profesie medic stomatolog

„În acest moment, Constanța are minge de meci și serviciul împotriva celui mai dur adversar pe care l-a avut de 20 de ani. Avem asul în rachetă și doar de noi depinde punctul decisiv. Pe 27 septembrie, haideți să strigăm o dată pentru totdeauna ”game, set and match”!”, a mai transmis Vergil Chițac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:53 - ANPC amână detalierea informațiilor din meniurile restaurantelor până în martie 2023. Horia Constantinescu: Am hotărât să amânăm până după ce va fi implementată noua cotă TVA (VIDEO)
09:45 - La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
09:38 - Momentul în care un blindat rusesc sare în aer în urma declanșării unei mine antitanc: imaginile apărute în mediul online sunt filmate chiar de vehiculul din spate
09:36 - Cruzime fără limite: Un deputat rus propune trimiterea câinilor fără stăpân ca atacatori sinucigași în Ucraina
09:32 - Vernisajul expoziției de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” de la Galeria Română are loc marți, ora 19
09:28 - Spitalele de copii din România, pline din cauza virozelor. Medic: „Nu a mai fost niciodată un asemenea val de complicații”
09:12 - Brazilienii, făcuți praf de un fost mare fotbalist pentru dansul de la Cupa Mondială: „Nu-mi vine să cred la ce asist. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”
09:03 - Ministrul Energiei sfătuiește chiriașii să-și facă propriile contracte de energie electrică
09:01 - Rusia și Ucraina poartă primul război al dronelor pe scară largă / Ucrainenii susțin că au testat o dronă care poate lovi Moscova
09:00 - Gheorghe Veleșcu, milionarul din Iași care vrea să vândă fabrica și să își mute afacerile în Cehia: „Acolo e un mediu de afaceri mai prietenos, taxele sunt mai mici, iar drumurile mai bune”