Baba Vanga anunță dezastrul pentru 2021. Ce se va întâmpla cu pandemia de COVID-19

Baba Vanga anunță dezastrul pentru 2021. Ce se va întâmpla cu pandemia de COVID-19

Predicțiile Babei Vanga sunt cunoscute pe întreg mapamondul. Bulgăroaica a lansat multe scenarii, iar multe dintre acestea s-au adeverit. Clarvăzătoarea a prezis pandemia de COVID-19 și a anunțat evenimente nefericite și pentru 2021, informează Yearly Horoscope.

Anul viitor va fi nefast din punct de vedere economic pentru Europa, atenționează Baba Vanga, iar omenirea va fi lovită de o mulțime de cataclisme și dezastre naturale.

În plan politic,evenimentele din Belarus reprezintă abia „începutul de haos care va cuprinde întreaga omenire”. Astfel, țara condusă de către Aleksandr Lukașenko va intra la un moment dat în componența Rusiei. De asemenea, Vladimir Putin va fi ținta unei tentative de asasinat, iar Donald Trump va suferi de o boală misterioasă.

În plus, fenomenul extremist va lua amploare la nivel mondial.În ceea ce privește pandemia de COVID-19, aceasta va fi combătută grație evoluției medicinei.

Pandemia de COVID-19, prevestită de Baba Vanga. A rostit cuvintele pe patul de moarte

Neshka Stefanova Robeva, nepoata Babei Vanga, a declarat că celebra clarvăzătoare a prevestit pandemia în 1996, când era pe patul de moarte.

„Mătușa Vanga a prezis: ‘Corona va veni peste noi toți!’. Nu am realizat atunci despre ce era vorba, am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, declarat nepoata Babei Vanga.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga s-a născut în ianuarie 1911, la Strumica, Imperiul Otoman. Provenea dintr-o familie săracă, iar la 12 ani a început să aibă probleme cu vederea. Nu a avut banii necesari și nici medicina nu era atât de dezvoltată, ca să-i permită să vadă din nou. Baba Vanga s-a stins în august 1996.

Despre Baba Vanga, se consideră că a fost înzestrată cu puteri paranormale. Aceasta ar fi putut prezice viitorul și citi gândurile.

De-a lungul timpului, mai multe cărți și filme au fost scrise despre „Nostradamus din Balcani”. Atentatele ISIS, cele două Războaie Mondiale, destrămarea URSS, moartea Prințesei Diana, BREXITul, alegerea lui Barack Obama, încălzirea globală, atacurile din 11 septembrie, Primăvara Arabă, dezastrul de la Cernobîl, scufundarea submarinului rus Kursk, data morții lui Stalin, despre toate se spune că au fost anticipate de către clarvăzătoarea din Bulgaria.

Casa Babei Vanga din Petrici (Bulgaria) a fost transformată în muzeu, deschis publicului în anul 2008.

Urmăriți B1TV.ro și pe