Viceprimarul din Alba Iulia, după scandalul cu copiii de 3 ani făcuți ‘putoare’ și ‘împuțit’ la creșă: ‘Nu știu dacă un copil se poartă mereu ca un înger’

Viceprimarul din Alba Iulia, după scandalul cu copiii de 3 ani făcuți 'putoare' și 'împuțit' la creșă: 'Nu știu dacă un copil se poartă mereu ca un înger'

Voicu Paul, viceprimarul din Alba Iulia, a declarat, joi, că nu știe dacă maniera de a se purta a unor copii, în diferite etape ale vieții, este de „înger”, după ce a fost întrebat în legătură cu situația de la creșa unde o educatoare și o îngrijitoare sunt acuzate de părinți că le-au chinuit copiii.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

„Acum în tot sistemul de învățământ din România nu cred că putem pune o pată neagră doar pe partea de la catedră. Nu știu dacă tot comportamentul unor copii aflați în diferite etape ale vieții este de înger, de la preșcolar, grădiniță, liceu facultate, ce vreţi dumneavoastră”, a spus viceprimarul.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

După ce i s-a reamintit că este vorba de copii de trei ani, edilul a răspuns: „Putem vorbi de orice etapă a unei vieţi, vorbim de 3 ani, de 2 ani, de 1 an jumăte. Poate ăla la 1 an jumăte nici nu înţelege dacă i-ai spus: stai locului, sau vezi de treabă, nu pricepe sensul, dar pricepe tonalitatea”.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

Declarațiile viceprimarului Voicu Paul vin în contextul în care există o anchetă în desfășurare la o creșă din Alba Iulia, după ce o educatoare și o îngrijitoare au fost acuzate că terorizau copiii de care erau plătite să aibă grijă.

Cele două angajate ale creșei au fost înregistrate cu un dispozitiv ascuns în ghiozdanul unui băiat, de părinții acestuia. Mama care le-a înregistrat pe educatoare și îngrijitoare s-a dus imediat la poliție cu dovada și a făcut plângere.

În înregistrările făcute de părinți se aud expresii ca: „Du-te la oliță, putoare!”, „Mai potolește-te odată, că mă disperi!”, „Mă disperi deja!”, „Lasă piciorul jos, că o capeți!”. „Uite ce-i la nasul tău, împuțitul naibii!”, „Fii atent la mine, nesimțitule! Să îți fie rușine!”, „Nu te mai suport deloc, nesimțitule!”.