Victor Ponta, despre ofițerul acoperit: Este un moment de mizerie tipică a unei campanii electorale. Voi merge mai departe să câștig voturile românilor

Victor Ponta, despre ofițerul acoperit: Este un moment de mizerie tipică a unei campanii electorale. Voi merge mai departe să câștig voturile românilor
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a declarat, marți după-amiază, că declarațiile făcute în jurul ofițerului acoperit sunt doar ”un moment de mizerie tipică a unei campanii electorale”.

”De dimineață am considerat că e vorba de o tulburare a inimii și minții lui Băsescu. Pe urmă am văzut declarația lui Iohannis și am înțeles că e ceva mult mai murdar. E clar că Iohannis și Băsescu au o strategie comună. Voi merge să câștig voturile românilor. Dacă în 2009 românii au fost înșelați, în 2014 voi câștiga alegerile și românii vor avea un președinte pe care și-l doresc. Băsescu are patima puterii și Iohannis are patima funcțiilor. În 2009 a vrut să fie prim-ministru, pe urma ministru de interne, acum președinte. E un moment de mizerie tipică a unei campanii electorale”, a declarat candidatul PSD.

”Românii trebuie să decidă ce vor să aleagă, un președine ca Iohannis și Băsescu cu atacuri prin minciună sau dacă ceea ce am început în 2012 ca USL putem duce mai departe cu mine în frunte și cu USL refăcută și ducând România în direcția bună. Iohannis l-a înjunghiat pe la spate pe Antonescu. Calomnia și minciuna este singura armă prin care se scot adversarii din luptă. Această alianță între Băsescu și Iohannis acum este publică. Vreau ca românii să decidă la vot și eu vreau să câștig la vot. În aceste momente în care adversarii politici folosesc cele mai murdare arme în campanie eu trebuie să merg pe drumul meu și să îmi văd de campanie”, a subliniat el.

”Cred că și dl Maior trebuie să expună un punct de vedere foarte clar, așa cum a făcut și dl Meleșcanu. Cred că statul român, instituțiile fundamentale au rezistat acestui atac și vor rezista în continuare”, a mai spus Ponta.

”Eu îmi văd mai departe de campanie, iar metodele de campanie ale lui Iohannis și Băsescu le vor aduce mai puține voturi”, a precizat candidatul PSD la Prezidențiale.

”Daca e vreo încălcare a legii, Parchetul sau justiția va reacționa. După acest atac murdar au amândoi de pierdut iar eu voi fi mai puternic. Nu am niciun război. Mă simt atâ de încărcat pozitiv față de cum mă primesc oamenii. Eu candidez pentru oameni și pentru români, nu pentru lucruri, mă intersează să imi fac treaba față de oameni”, a mai spus Victor Ponta.

Ponta, despre declarațiile privind ofițerul acoperit