Victor Ponta: Îl somez pe Traian Băsescu să nu mai facă declarații iresponsabile. Îl avertizez să nu mai atace persoane și trusturi media

Victor Ponta: Îl somez pe Traian Băsescu să nu mai facă declarații iresponsabile. Îl avertizez să nu mai atace persoane și trusturi media

Premierul Victor Ponta a susținut, luni, o declarație de presă, în timpul căreia l-a somat pe președintele Traian Băsescu să nu mai folosească termeni precum lovitură de stat și l-a avertizat să nu mai atace persoane și trusturi media.

Este foarte clar că referendumul a fost corect organizat, este momentul să-l somez pe Traian Băsescu să înceteze imediat cu declarațiile iresposabile despre încălcări de lege și lovituri de stat. Vreau să-l avertizez public pe Traian Băsescu să nu mai amenințe nici persoane, nici instituții ale statului, nici trusturi media și mai ales să nu amenințe cei 8,5 milioane de români care au venit să voteze„, a spus Ponta.

Acesta l-a avertizat pe șeful statului privind comiterea unor abuzuri, spunând că Guvernul dispune de mijloacele legale și constituționale pentru a apăra populația de acesta.

Ca premier îl avertizez pe Traian Băsescu că avem toate mijloacele legale și constituționale să apărăm cetățenii și instituțiile de amenințări și abuzuri din partea lui Traian Băsescu. 8,5 milioane de români au venit la vot, exprimând grava nemulțumire la adresa lui Traian Băsescu„, a încheiat premierul.

Victor Ponta: Îl avertizez pe Traian Băsescu să înceteze cu amenințările

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22204').select();" id="embed_text_22204" />