Victor Ponta: Pe 29 iulie îl putem bate în sfârşit pe Traian Băsescu prin knockout

Victor Ponta: Pe 29 iulie îl putem bate în sfârşit pe Traian Băsescu prin knockout

Prezent sâmbătă la Sibiu, premierul Victor Ponta a declarat că pe 29 iulie preşedintele suspendat Traian Băsescu va putea fi „bătut în sfârşit, prin knockout”, șeful Guvernului susținând că rezultatul referendumului este „ușor de anticipat”.

„În 29 îl putem bate în sfârşit, alături de tot poporul român, pe Traian Băsescu, prin knockout. Din acel moment, toate mizeriile şi toate relele pe care le-a făcut Traian Băsescu vor rămâne în urmă sau putem să îl batem la puncte pentru că rezultatul referendumului este uşor de anticipat. Dacă nu vin nouă milioane, Băsescu, în stilul binecunoscut, va falsifica rezultatele. Ştiţi foarte bine că a fraudat votul în 2009. La fel va încerca să facă şi acum, să fraudeze, să îl prezinte altfel, să mintă şi să facă rău României în continuare, administraţiei locale, Parlamentului şi fiecăruia dintre români„, a declarat Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta susține că dispune de o serie de studii care indică faptul că Traian Băsescu va pierde alegerile.

„Am nişte studii care arată că prezenţa va fi sigur de 60 la sută şi că Traian Băsescu pierde referendumul cel puţin cu 1 la 2, cel puţin 66 la 33 la sută. Vă reamintesc că Traian Băsescu a ajuns la Cotroceni pentru că a câştigat cu 50,01 la sută, fraudând votul din străinătate. Deci dacă atunci el a ajuns la Cotroceni şi noi i-am respectat votul, mă gândesc că dacă pierde cu 70 la 30 nu se va întoarce la Cotroceni. Nu există niciun fel de scuză, iar Traian Băsescu va pleca definitiv din funcţie„, a spus premierul.