Vlad Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile secretarului de stat. Cine va semna documentele de la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile secretarului de stat. Cine va semna documentele de la Ministerul Sănătății
Foto: Mihut Savu / Epoch Times Romania

Vlad Voiculescu este un ministru al Sănătății atipic. Fără experiență și studii în domeniu, a reușit să ajungă pentru a doua oară în această funcție. La doar două luni de zile de când a ajuns la putere și la nici o lună de la tragedia de la Spitalul „Matei Balș”; Voiculescu și-a delegat aproape toate atribuțiile unui subordonat al său, din cadrul instituției, informează ȘtiriPeSurse.ro.

Vlad Voiculescu, fostul ministru tehnocrat al Sănătății, actual membru de partid în alianța USR PLUS, a delegat atribuții importante secretarului de stat Andreea Moldovan, potrivit unui ordin semnat în data de 19 februarie. În acest document se arată faptul că Moldovan, fost medic în Brașov, se va ocupa de următoare:

„a) Direcția generală asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică;

b) Direcția politica medicamentului, dispozitivelor și tehnologiilor medicale;

c) Direcțiile de sănătate publică județene și ale municipiului București, Institutul Național de Sănătate Publică, Institutul de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, Centrul de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog București, Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România”.

De asemenea, Andreea Moldovan va semna în numele și pentru ministrul Sănătății toate documentele elaborate de acesta, precum și ordinele și instrucțiunile prevăzute în art.57 alin. (1) din OUG nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”