“Acum vreau să mă izolez”. Ce spune Simona Halep despre finala de la Roland Garros (VIDEO)

“Acum vreau să mă izolez”. Ce spune Simona Halep despre finala de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep se află în fața celei mai mari reușite a acarierei sale, câștigarea porimul Grand Slam.

Emoțiile sunt pe măsură, astfel că Halep își concentrează toată atenția pe acest meci.

Românca a analizat-o bine pe Jelena Ostapenko, cea care îi va fi adversară în finala turneului din Paris, astfel că meciul se așteaptă a fi unul extrem de interesant.

"Azi e o nouă zi. Ieri a fost o zi frumoasă. Încerc să mă relaxez. Sunt emoţionată, cu siguranţă, dar e un sentiment frumos. De abia aştept să joc. Sunt pregătită. Vom vedea ce va fi. E greu să spun la ce să mă aştept din partea ei. Va fi un meci asemănător cu cel din sferturi. Loveşte foarte tare mingea. Va fi acelaşi plan. Mă concentrez pe mine. vreau să îmi fac meciul meu, să mă mişc bine. Va fi un meci mare. Un meci tare. Ea nu are ce să piardă, dar voi fi pregătită să îmi fac jocul meu", a spus Halep la conferința de presă.

#DIRECT_ONE_topr7c#

Simona Halep a vorbit și despre felul în care vrea să abordeze partida din finală, făcând o comparație cu meciul din urmă cu trei ani.

"Acum trei ani aveam foarte mulţi oameni în jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau să mă izolez, vreau să urmez acceaşi rutină ca în fiecare meci de până acum de la Paris. Nu mă gândesc că e o finală, ci doar un meci normal", a spus Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe