UPDATE: Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital și a fost operat de urgență

UPDATE: Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital și a fost operat de urgență

UPDATE: 10 septembrie, ora 22:00// Adrian Mutu a ajuns, din nou, la spital. De data aceasta, antrenorul a ajuns la Spitalul Floreasca din București, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Adrian Mutu a fost operat cu succes în urma unei crize de apendicită acută, au anunțat cei de la Rapid pe pagina de Facebook.

La scurt timp după intervenție, Briliantul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o fotografie cu el direct de pe patul de spital. Antrenorul giuleștenilor a transmis ca se simte bine si se afla in perioada de recuperare.

Mutu nu a putut sta pe banca Rapidului in partida disputata la Severin împotriva echipei U Craiova 1948. Locul Briliantului a fost luat de secundul acestuia, Alin Chița.

––ȘTIRE INIȚIALĂ–-

Adrian Mutu a ajuns la spital, sâmbătă dimineață, chiar înainte de meciul dintre FC U Craiova și Rapid.  Antrenorul s-a prezentat la spitalul din Târgu Jiu cu o stare febrilă și dureri abdominale.

Medicii au crezut că antrenorul echipei de fotbal Rapid ar suferi o criză de apendicită. După mai multe investigații medicale, Mutu a plecat de la spital.

Da, pot sa vă confirm că a ajuns la UPU de dimineață, era însoțit de medicul echipei de fotbal, din ce am înțeles. A fost consultat de un medic al SJU Târgu Jiu, i s-au făcut investigații medicale după care a plecat. Nu i-a fost recomandată internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Ţicleanu, potrivit reporter24.info.

Adrian Mutu se pregătește pentru un meci dificil

Echipa Rapid va juca sâmbătă seară pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, împotriva FC Universitatea Craiova. Adrian Mutu are emoții pentru derby-ul pe care îl consideră foarte dificil.

Un meci extrem de complicat. Ne așteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul. Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria. Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca împotriva noastră”, a declarat Mutu.

Urmăriți B1TV.ro și pe