Amical cu scandal pentru FCU Craiova. Adi Mutu ar fi scos jucătorii de pe teren, după o bătăie între fotbaliștii săi și cei de la o formație din prima ligă sârbă

Amical cu scandal pentru FCU Craiova. Adi Mutu ar fi scos jucătorii de pe teren, după o bătăie între fotbaliștii săi și cei de la o formație din prima ligă sârbă
foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Amicalul dintre FCU Craiova 1948 și formația sârbă FK Radnicki Nis s-a încheiat prematur. În minutul 55, Adrian Mutu a decis să scoată echipa de pe teren, în condițiile în care jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie.

Bătăie pe gazon la amicalul lui FCU Craiova. Adi Mutu ar fi scos jucătorii de pe teren

„Din cauza atitudinii nesportive, două faulturi repetate, dure, la interval scurt, comise de jucătorii sârbi, Mutu a decis să scoată echipa de pe teren!”, a declarat Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, pentru GSP.ro.

Bătaia de pe teren a început după câteva intervenții dure ale jucătorilor de la FK Radnicki Nis, formație din prima ligă sârbă.

A fost ultimul amical disputat de FCU Craiova în cantonamentul din Slovenia, iar partida nu a fost transmisă nici la TV, nici pe rețelele sociale.

Cele două cluburi nu au dezvăluit prea multe informații legate de acest subiect. Mai mult decât atât, reprezentanții formației sârbe susțin pe site-ul oficial că meciul ar fi durat 90 de minute.

FCU Craiova va începe sezonul de Liga 1 din postura de nou-promovată, fiind câștigătoarea ediției trecute de Liga a 2-a. În prima etapă, formația din Bănie se va deplasa la Cluj, pentru un duel extrem de complicat cu campioana României, CFR.

Ultima oră