Bijuteria pe care se va juca finala Cupei Mondiale va fi inaugurată în septembrie

Bijuteria pe care se va juca finala Cupei Mondiale va fi inaugurată în septembrie
Sursa foto: Lusail Stadium Facebook

Finalul de an aduce cel mai mare eveniment sportiv, Cupa Mondială, care se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022, în Qatar.

Stadionul Lusail va fi cel care va găzdui atât meciul inaugural al competiției, cât și finala programată pe 18 decembrie.

Stadionul Lusail va fi inaugurat în septembrie

Campioanele Arabiei Saudite şi Egiptului vor inaugura, oficial, pe data de 9 septembrie stadionul Lusail, arena care va găzdui finala Cupei Mondiale de fotbal din 2022, a anunţat, luni, Comitetul de organizare, citat de AFP.

„Acest meci va fi ultima etapă a călătoriei noastre înaintea marii lovituri de începere pe 21 noiembrie”, a declarat Hassan Al Thawadi, secretarul general al Comitetului de organizare a Campionatului Mondial din Qatar.

80.000 de locuri pentru finala CM 2022

Stadionul Lusail are o capacitate de 80.000 de locuri și este situat în noul cartier Lusail, în nordul capitalei Doha.

Înaintea inaugurării oficiale, un meci din campionatul Qatarului, între Al-Arabi şi Al-Rayyan, va fi organizat pe 11 august, notează Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea videoclipului, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”
13:12 - Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual anunță proteste marți la Ministerul Finanțelor: „Ne-a ajuns până la os”
12:57 - Salvamarii, exasperați de turiștii care le ignoră avertismentele: Să aibă grijă de ei și de copiii lor! Ne-am transformat în babysitter?