Ce echipă de la Campionatul Mondial din Qatar l-a cucerit pe Hagi: „S-au maturizat și au un lot foarte bun!”

Ce echipă de la Campionatul Mondial din Qatar  l-a cucerit pe Hagi: „S-au maturizat și au un lot foarte bun!”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Hagi este surprins plăcut de naționala Angliei și o vede ca pe o potențială favorită la Campionatul Mondial din Qatar.

Hagi cucerit de naționala Angliei

Anglia a debutat cu un meci fantastic, în care a obținut o victorie în fața Iranului, meciul terminându-se cu scorul 6-2. Dacă până acum era fanul Olandei și al Spaniei, acum ”Regele” s-a declarat impresionat de prestația echipei lui Gareth Southgate, considerând că au un lot echilibrat valoric pe toate posturile și și-a ales chiar și un preferat. Harry Kane este fotbalistul englez care a intrat în grațiile lui Hagi și care l-a cucerit în jocul cu Iran. Totodată, a mărturisit că britanicii ar putea fi favoriți la Campionatul Mondial din Qatar.

„Îmi plăceau Olanda și Italia când am început fotbalul. Acum, uitându-mă la începutul acestui Mondial, eu cred că Anglia a fost puternică, solidă în toate compartimentele, arată bine.

Spania joacă un fotbal extraordinar, Franța e cea mai experimentată echipă. Dar cred că englezii s-au maturizat și au un lot foarte bun.

Nouarul (n.r. Harry Kane) poate fi cel mai bun de la mondial, are și calități de decar. Mijlocași centrali foarte buni, benzile destul de bune, soluții de pe bancă.

Cred că vor englezii vor fi în formă, joacă de obicei multe meciuri iarna”, a spus Gică Hagi, conform DigiSport.

Urmăriți B1TV.ro și pe