Ce spune Alexandru Dedu despre rejucarea partidei dintre CSM București și Dinamo, din finala Ligii Naționale

Ce spune Alexandru Dedu despre rejucarea partidei dintre CSM București și Dinamo, din finala Ligii Naționale

Alexandru Dedu a reacționat în urma variantei de rejucare a meciului dintre CSM București și Dinamo, din finala Ligii Naționale, jucat luni seara și încheiat cu victoria câinilor, care au redevenit campioni ai României.

Cei de la CSM Buucreșlti au acuzat că oficialii nu au fost atenți pe final de meci, atunci când, deși aveau un jucător eliminat, cei de la Dinamo se aflau tot în formulă completă pe teren.

Aceștia au solicitat rejucarea partidei, însă președintele Federației Române de Handbal a precizat că nu se pune problema de așa ceva.

”Este o situaţie mai mult decât regretabilă ce s-a întâmplat la finalul partidei CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti. Sunt foarte supărat, mai ales că toţi oamenii de la masa oficială au o vastă experienţă, au condus de-a lungul timpului nenumărate meciuri. Nu există însă niciun meci care să se rejoace. Au mai fost astfel de cazuri, chiar şi la Jocurile Olimpice. Rezultatul a rămas cel de pe teren, iar cei care au greşit au fost trimişi acasă”, a declarat preşedintele FRH, Alexandru Dedu, potrivit ProSport.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului