Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul Dinamo cu 5.000 lei

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul Dinamo cu 5.000 lei
Foto: fcdinamo.ro

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat, miercuri, clubul Dinamo, cu 5.000 lei penalitate sportivă,  în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la partida de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, informează site-ul oficial al LPF.

Membrii comisiei au acordat o penalitate de 5.000 de lei pentru introducerea şi aprinderea de materiale pirotehnice pe stadion şi încă 5.000 de lei pentru scandarea de lozinci xenofobe şi denigratoare. Conform prevederilor articolului 45 din Regulamentului Disciplinar, comisia a aplicat doar una dintre sancţiuni.

„În baza art.82, coroborat cu art.83.2.b, raportat la art.5 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu 5.000 lei; În baza art.54.2 si 83.2.c din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu 5.000 lei; În baza art.45 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu o penalitate totală de 5.000 lei”, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină.

Comisia a acordat avertisment și grupării CS Universitatea Craiova în urma comportamentului suporterilor săi prezenţi la acea partidă.

Formaţia Dinamo a remizat, la 5 octombrie, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Tags: