CM Fotbal | Cum arată sectorul în care stau qatarezii la meciuri. Atmosfera orientală atrage privirile suporterilor europeni (VIDEO)

CM Fotbal | Cum arată sectorul în care stau qatarezii la meciuri. Atmosfera orientală atrage privirile suporterilor europeni (VIDEO)
Foto: Twitter

Suporterii ajunși la Doha, pentru a fi prezenți la Cupa Mondială, nu au timp să se plictisească fiind înconjurați de o culturală diferită care le stârnește interesul.

Suporterii prezenți la Campionat trăiesc o experiență de neuitat

Diferențele culturale dintre gazda Campionatului și Europa se pot observa cu ochiul liber de cum pășești pe stadion. Cetățenii din Qatar sunt prezenți la meciurile Mondialului și ocupă sectorul destinat familiilor, acest loc fiind doar pentru localnici și emanând o atmosferă pur orientală.

Imagini impresionante din sectorul localnicilor din Qatar

Bărbații din acest sector sunt îmbrăcați în hainele tradiționale, iar femeile poartă elegantul niqab. Localnicii vin pentru a vedea meciurile, care se joacă pentru prima dată într-o țară arabă și majoritar musulmană, însoțiți de întreaga familie, sectorul fiind plin de copii.

La meciul dintre Qatar și Ecuador (0-2), localnicii s-au ridicat în picioare și au cântat mândri imnul lor național, imaginile fiind impresionante.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:18 - Cătălin Drulă: USR îl susține în continuare pe Nicușor Dan; probabil spre finalul anului 2023 va trebui să avem decizia privind candidatul. PNL îi face șicane și în Consiliul General, și în alte părți (VIDEO)
21:11 - Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Treaba e foarte simplă …”
21:11 - Elon Musk, cu armele pe noptieră. Fotografia cu care și-a șocat urmăritorii pe Twitter (FOTO)
20:44 - Cătălin Drulă: La 1 ianuarie intră în vigoare încă vreo 20.000 de pensii speciale care până acum nu existau, cele ale primarilor. Proiectul USR de abrogare e blocat în sertarul comisiilor de la Senat de luni de zile (VIDEO)
20:31 - Cătălin Drulă, despre plecarea USR de la guvernare: „Iohannis avea acest plan de a guverna cu PSD”
20:29 - Datele a peste 5 milioane de utilizatori Twitter au fost publicate pe un forum de hacking
20:23 - Cătălin Drulă, despre revocarea lui Niculae Bădălău: Depinde de Marcel Ciolacu, în întregime. Când apar astfel de scandaluri, le tergiversează în speranța că se uită (VIDEO)
20:04 - ACER avertizează că pentru statele Uniunii Europene ar putea dificil să-și umple depozitele de gaze anul viitor
19:54 - Anamaria Prodan va putea păstra numele Reghecampf după divorț: „Ar trebui să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”
19:53 - Brazilia, a doua echipă calificată matematic în optimile Cupei Mondiale din Qatar! Elveția, „condamnată” să joace un meci de totul sau nimic cu Serbia