Cum l-a bătut Djokovic pe Nadal în ritm de muzică românească. Vezi cum și de ce cântă campionul în limba română!

Cum l-a bătut Djokovic pe Nadal în ritm de muzică românească. Vezi cum și de ce cântă campionul în limba română!

Numărul 2 mondial ATP, Novak Djokovic este noul fenomen al tenisului după ce i-a învins pe Federrer și Nadal în repetate rânduri anul acesta, dar și un fan al muzicii românești. Într-o interpretare inedită tenismenul își arată cunoștințele de română pe o melodie a formației Sistem.

Campionul nu s-a sfiit să își etaleze cunoștințele de Română și muzică chiar înaintea finalei cu Nadal de la Madrid, dacă tema muzicală a contat sau nu în stabilirea învingătorului rămâne un subiect deschis discuției, sigur este faptul că Djokovic l-a învis fără drept de apel pe numărul 1 mondial în doar două seturi.

Djokovic are o melodie Sistem pe post de talisman norocos

Djokovic povestește că a fost nevoit să învețe cuvintele și melodia în urmă cu 10 ani când era coleg de cameră în Germania cu jucătorul român Vali Ioniță. După ce a ascultat de nenumărate ori melodia fredonată de cologul de cameră i-a dat acestuia de ales: ori încetează, ori îl învață și pe el cântecul!

Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)