Cupa Europei: Perie, aur la aruncarea cu ciocanul. Grasu, argint la disc

Cupa Europei: Perie, aur la aruncarea cu ciocanul. Grasu, argint la disc
Foto: prosport.ro

Bianca Perie a câştigat duminică proba de aruncare a ciocanului la categoria „under 23”, în timp ce Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul al doilea la aruncarea discului, în Grupa A la senioare, în cadrul Campionatelor Europene de la Sofia, potrivit sport.ro  Perie a reuşit o aruncare de 67,38 metri, devansându-le astfel pe Sophie Hitchon din Marea Britanie şi pe Jessika Guehaseim din Franţa.

În cadrul Cupei Europei de aruncări lungi de la Sofia, Nicoleta Grasu, cu o performanţă de 59,44 metri, a fost devansată de sportiva rusă Olesia Korotkova (60,20 m).

Pe locul trei al probei de arnucare a discului s-a clasat tot o atletă din Rusia, Vera Ganeieva (57,45 m).

În Grupa B la aruncarea ciocanului – senioare, Bianca Lazăr-Fezecaş a ocupat locul 7, cu 57,81 metri.

La masculin, Laurenţiu Popa a ocupat locul al şaselea în Grupa B de seniori la aruncarea greutăţii, cu 17,77 metri. La aceeaşi probă, la categoria under 23, Vlad Zinca s-a clasat pe locul 14 (15,50 metri), în timp ce Alexandru Crăescu a ocupat locul 10 în proba de aruncare a suliţei, categoria under 23, cu 63,75 metri, informează Mediafax.

Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)