Curg contractele de publicitate pentru Emma Raducanu. Brandurile uriașe care scot milioane de euro pentru asocierea cu câștigătoarea de la US Open 2021

Curg contractele de publicitate pentru Emma Raducanu. Brandurile uriașe care scot milioane de euro pentru asocierea cu câștigătoarea de la US Open 2021
Prima reacţie de la Emma Răducanu despre România! Ce părere are despre ţara în care s-a născut tatăl ei şi despre Transylvania Open 2021

Emma Raducanu a devenit un mare star al tenisului, după ce a câștigat US Open. Astfel, jucătoarea din Marea Britanie a atras ca un magnet marile branduri globale, pentru a încheia contracte de publicitate.

Companii cu domenii de activitate în zona de frumusețe, îmbrăcăminte și auto și-au exprimat deja interesul pentru o colaborare cu Emma Raducanu, potrivit presei britanice.

„Marcile de îmbrăcăminte sportivă, de sănătate, de fitness şi de stil de viaţă sunt toate foarte interesate. Nu este nimeni ca ea în tenisul britanic în acest moment. Ceea ce este în favoarea ei în mod covârşitor este faptul că este legată de cele trei pieţe distincte şi profitabile, America de Nord, Europa şi Asia, datorită originii sale. Asta îi duce potenţialul de câştig la un nivel uriaş”, a declarat expertul în contracte de sponsorizare, Conrad Wiacek.

Ce branduri vor să semneze cu Emma Raducanu

Printre marile branduri interesate de colaborări extrem de bănoase cu Emma Raducanu se numără producătorul de echipament sportiv Nike, Wilson, Aston Martin, Chanel, Lacoste, Uniqlo, Tiffany & Go și mai multe companii cu afaceri în zona crypto.

Contractele deja active cu Nike și Wilson au o valoare de doar 100.000 de lire sterline împreună dar vor fi înnoite, cel mai probabil în schimbul unor sume de 10 ori mai mari.

Emma Raducanu este impresariată de IMG, un puternic jucător în domeniu. Consilierul Niger Currie crede că Emma Raducanu are șansa de a deveni cel mai bine plătit sportiv din Marea Britanie din toate timpurile, dacă va mai câștiga turnee de Grand Slam.

Emma Raducanu este stabilită în Marea Britanie și născută în Canada. Tatăl tinerei în vârstă de 18 ani este un român care și-a schimbat numele, stabilit în Regatul Unit, iar mama jucătoarei este o chinezoaică.