Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”

Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
Foto: Hepta.ro / Hepta Syndicate

Omul de afaceri Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid București în mai 2022 și spune că a fost „în mod cert o alegere cât se poate de bună”, transmite Sport.ro.

Dan Șucu, despre situația de la Rapid: „Pare cel mai bun moment posibil”

Dan Șucu s-a arătat convins că, la ora actuală, clubul giuleștean dispune de toate ingredientele necesare pentru a domina fotbalul românesc în următorii ani.

„Toate lucrurile par la locul lor, cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoși suporteri, performanțe, posibilități materiale ca să mergem înainte. Doamne ajută, pare cel mai bun moment posibil!

N-am făcut o alegere în funcție de profit, din punctul meu de vedere, este în mod cert o alegere cât se poate de bună.

Sunt absolut convins că și din punct de vedere financiar nu va fi neaparat o pierdere.

Din punctul meu de vedere, este mult mai bine decât m-am așteptat. Inclusiv soției i-a plăcut (atmosfera), nu m-am așteptat, dar i-a plăcut foarte mult și m-a rugat frumos să o mai iau și o s-o iau cu mare plăcere”, a declarat Dan Șucu.

El a recunoscut că suporterii lui Rapid sunt cei care l-au determinat să investească în club, notează și Digisport.ro.

„Copiii mei sunt absolut fascinaţi de suporteri și de atmosferă! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit. Să dorească să fie respectat, asta e altceva”, a mai spus Dan Șucu.

Cu 24 de puncte după 11 etape, Rapid București este pe poziția a 2-a în Superligă și urmează să joace împotriva ultimei clasate, Chindia Târgoviște, luni seară, de la ora 21. Cu o victorie, alb-vișinii o vor egala la puncte pe Farul Constanța, liderul competiției, care și-a câștigat deja meciul din această rundă, 2-0 vs UTA Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe