Dario Bonetti a revenit în Italia, după umilința suferită de Dinamo, 6-0 în fața FCSB

Dario Bonetti a revenit în Italia, după umilința suferită de Dinamo, 6-0 în fața FCSB
Dario Bonetti

Dario Bonetti și-ar fi dat seama în ce s-a băgat, de fapt. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani și-a făcut bagajele și a plecat în Italia, după înfrângerea rușinoasă încasată în fața celor de la FCSB, cu 6-0, în ultima etapă din campionat.

Iuliu Mureșan, președinte la Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul. Oficialul „câinilor” crede că Bonetti va reveni la echipă, în timp ce în spațiul public planează speculații cu privire la o plecare definitivă a italianului. În acest caz, 8 meciuri a rezistat Bonetti pe banca celor de la Dinamo, în cel de-al treilea său mandat în Ștefan cel mare.

„Bonetti a plecat până în Italia. Se ştia acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem nişte discuţii în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Gazetă.

Ce a declarat Dario Bonetti după FCSB – Dinamo, 6-0

După meciul cu FCSB, încheiat cu scorul de 6-0, Dario Bonetti a fost dărâmat. Italianul a declarat că bătaia încasată în etapa a 8-a a fost cea mai dureroasă din întreaga sa carieră de antrenor.

„Asta este viața în fotbal. Trebuie să uităm repede acest meci pentru că o să avem un sezon foarte complicat. Este dificil, este o experiență nouă și pentru mine. E prima dată când pierd cu 6-0, dar asta este viata. A fost cea mai proastă experiență din viața mea de antrenor. Cât timp am fost 11 contra 11 am jucat bine. Nu trebuia să se întâmple să primească roșu, dar s-a întâmplat.

Eu nu pot să rezolv greșeli individuale. Trebuie să lucrăm ca o echipă, au venit jucători cu calitate și trebuie să adunăm puncte”, a declarat Bonetti, după eșecul usturător în fața FCSB.