Djokovici spulberă supremația Nadal – Federer: Câștigă al patrulea turneu consecutiv!

Djokovici spulberă supremația Nadal – Federer: Câștigă al patrulea turneu consecutiv!

Sârbul Novak Djokovici are parte de cel mai bun început de an din carieră și unul dintre cele mai spectaculoase din toate timpurile. Duminică a câștigat turneul de la Miami, ajungând la patru turnee consecutive câștigate în acest an!

În finala de la Miami Djokovici l-a învins pe Nadal, pentru a doua oară în 2011. Nadal, care trecuse în semifinală de Federer, n-a rezistat decât un set. Apoi sârbul a revenit în meci și a reușit să întoarcă scorul și rezultatul partidei: Djokovici – Nadal 4-6, 6-3, 7-6 (7-4).

Novak Djokovici a ajuns la a 24 partidă consecutivă câștigată în acest an, are deja patru turnee câștigate: Dubai, Indian Wells, Australian Open și Miami și a reușit deja să îi învingă de câte două ori pe Nadal și Federer.

În ultimii 30 de ani doar John McEnroe și Ivan Lendl au avut un început mai bun de sezon, dar Novak Djokovici are tot timpul să le depășească performanțele.

Ultima oră
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)