Doliu în lumea fotbalului românesc! Lucian Todea a pierdut lupta cu o boală incurabilă

Doliu în lumea fotbalului românesc! Lucian Todea a pierdut lupta cu o boală incurabilă
Sursa foto: Facebook

Doliu în lumea sportului românesc. Lucian Todea, fost fotbalist de Liga 1 a murit la vârsta de 36 de ani. Acesta a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

A murit Lucian Todea, fost fotbalist de Liga 1

Lucian Todea, fost mijlocaș la FC Bihor, Lotus Băile Felix, Dinamo II București, Corvinul Hunedoara, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM Zalău, Crișul Chișineu Criș și CS Oșorhei s-a stins din viață. El a jucat în Liga 1 la UTA, între 2006 și 2008, sub comanda lui Marius Lăcătuș, potrivit ziare.com.

Lucian Todea era de origine din Oradea. În momentul în care s-a aflat boala de care suferă, fotbalistul a încercat să îi mobilizeze pe mulți colegi sau cunoscuți în sprijinul cauzei sale.

„Alături de Luci Todea” a fost numit turneul de mini-fotbal din luna octombrie 2022, turneu organizat ca fiind o acțiune umanitară pentru a-l putea ajuta financiar pentru tratamentul pe care îl urma împotriva bolii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică
12:22 - Victor Rebengiuc, gânduri înainte de a împlini 90 de ani: „Atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”
12:01 - Kelemen Hunor: Se poate visa la comasarea alegerilor, dar, din punct de vedere constituţional, nu e posibil în acest moment / Eu nu voi candida la prezidențiale
12:01 - Scene cumplite în Siria: sub dărâmăturile cutremurului, cu ultima suflare, o mamă a dat viață unui bebeluș (VIDEO)