Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să devin antrenorul echipei naţionale!

Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să devin antrenorul echipei naţionale!
Foto: evz.ro

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu are experienţa necesară pentru a fi antrenorul echipei naţionale.

După înfrângerea din Bosnia, Dorinel Munteanu a declarat că se simte mândru că a fost propus pentru postul de antrenor al naţionalei, însă nu se simte pregăsis să facă faţă unei asemenea responsabilităţi.
„Suntem dezamăgiţi. Sper ca marţi să câştigăm şi apoi să se tragă concluziile după această dublă. Asta este, trebuie să acceptăm situaţia. Suntem îmtr-o criză profundă la echipa naţională şi trebuie să facem cu toţii ceea ce putem ca să ieşim din această criză. Eu mă bucur şi-mi face o mare cinste faptul că se gândeşte cineva la mine ca un posibil antrenor al echipei naţionale, dar nu sunt pregătit pentru aşa ceva, nu am experienţa necesară. Ca să fii antrenor la naţională trebuie să îndeplineşti multe criterii. Nu cred că la momentul acesta sunt mulţi antrenori în România care să poată scoate naţionala din această pasă proastă. Da, Piţurcă poate fi unul dintre ei, dar eu nu spun că trebuie schimbat Răzvan”, a declarat Dorinel Munteanu.

Selecţionata României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 de echipa Bosniei-Herţegovina.