Eduard Novak, reacția neașteptată la victoria lui David Popovici, în direct pe Facebook (video)

Eduard Novak, reacția neașteptată la victoria lui David Popovici, în direct pe Facebook (video)
Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a făcut un live pe rețelele de socializare și a comentat performanța înotătorului David Popovici la Campionatele Mondiale de Natație.

Eduard Novak a intrat live pe Facebook înainte de cursa lui Popovici, pe care a comentat-o în timp real, și s-a manifestat zgomotos în momentul în care înotătorul român a trecut linia de finiș primul și l-a învins pe francezul Maxime Grousset, notează gsp.

„Bravo, David! Cum se spune…extraordinar! Vă dați seama cu cine ne luptăm, în ce condiții? Două medalii de aur, o țară întreagă trebuie să-l aștepte la aeroport! Eu voi fi acolo! Veniți și voi alături de noi! Campionul nostru a câștigat”, a spus Eduard Novak în direct.

David Popovici intră în istoria natației mondiale

David Popovici a reușit să obțină aurul și la proba de 100 de metri liber, la Mondialele de Natație de la Budapesta. Timpul obținut de român a fost 47.58. El intră în istoria natației mondiale, căci a reușit să obțină aurul și la proba de 200 de metri liber. Popovici a fost desemnat de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern sportivul anului în 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe