FCSB, doar remiză cu Anderlecht la București / Ambele echipe românești au un punct în grupe

FCSB, doar remiză cu Anderlecht la București / Ambele echipe românești au un punct în grupe
Foto: FCSB / Facebook

FCSB a obținut în această seară primul ei punct în grupele Conference League, după 0-0 pe teren propriu cu belgienii de la Anderlecht.

Elevii lui Nicolae Dică o țin din egal în egal și după remiza din campionat, scor 1-1 cu FC voluntari, au bifat un nou rezultat de egalitate, de această dată în Europa, care le asigură totuși primul punct în grupă.

În prima etapă, FCSB a pierdut în deplasare, 1-3, pe terenul lui West Ham.

FCSB, primul punct în grupe

Într-o atmosferă incendiară pe Arena Națională, FCSB nu a reușit victoria în fața celor de la Anderlecht, la capătul unui meci echilibrat, cu ocazii de poartă de ambele părți, dar și cu câteva decizii greșite de arbitraj.

FCSB a cerut penalty după o jumătate de oră, într-o fază în care portarul oaspeților l-a ținut evident în careu pe Dawa, însă arbitru nu a dictat lovitură de la 11 metri. Fabio Silva a replicat la poarta cealalată, însă Târnovanu a fost la post și a respins. La pauză, cele două formații au intrat la egalitate albă, scor 0-0.

Repriza secundă s-a menținut în aceeași notă, cu ocazii importante de gol de ambele părți. Târnovanu a salvat-o pe FCSB de execuția lui Arnstad, iar Cordea a fost și el, la celelalte buturi, aproape de deschiderea de scor.

Crețu l-a faultat în careu pe Esposito, dar arbitrul nu a fluierat penalty nici pentru belgieni, iar partida de pe Arena Națională s-a terminat așa cum a început, egal alb, 0-0, care îi pune FCSB-ului în cont primul punct din această grupă.

Clasament Grupa B – Conference League

  1. West Ham – 6 puncte
  2. Anderlecht – 4 puncte
  3. FCSB – 1 punct
  4. Silkeborg – 0 puncte
Urmăriți B1TV.ro și pe