FIFA a prezentat noul format de la MONDIALUL CLUBURILOR! Când va avea loc competiția și câte echipe va reuni

FIFA a prezentat noul format de la MONDIALUL CLUBURILOR! Când va avea loc competiția și câte echipe va reuni
sursă foto: vbetnews.com

Fotbalul va avea o nouă competiție de top! Cupa Mondială a cluburilor va fi reformată și se va disputa o dată la patru ani, nu anual ca în prezent, urmând să reunească 24 de echipe, față de șapte cum se întâmpla până acum, potrivit Agerpres.
E CRIMA SECOLULUI! ȘI-A OMORÂT SOȚIA SI CEI DOI COPII! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ÎNAINTE DE A O STRANGULA! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)
Prima ediție va avea loc în 2021, cu un an înainte de Mondialul din Qatar, în condițiile în care Gianni Infantino, președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), a anunțat că dorește o accelerare a proiectului.
CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)
„Da, aşa se vor întâmpla lucrurile. Vrem să lăsăm în urmă Cupa Mondială a cluburilor în formatul actual şi vom lua această decizie”, a confirmat și Fernando Sarney, membru în Consiliul FIFA, potrivit ZDF.
INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A POZAT GOALĂ ÎN DORMITOR! IMAGINI NECENZURATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)
Ba mai mult, la reuniunea forului internațional de la Miami, ce va avea loc joi și vineri, Gianni Infantino mai dorește suprimarea Cupei Confederaţiilor, un turneu internaţional organizat cu un an înaintea Cupei Mondiale de către ţara gazdă, câştigat de Germania în 2017 la ultima ediţie din Rusia.

Totodată, conform ZDF, Infantino ar dori să amâne pentru o dată ulterioară crearea Ligii mondiale a naţiunilor, un fel de mini Cupă Mondială care ar regrupa la fiecare doi ani opt echipe naţionale.

UEFA şi-a exprimat deja opoziţia faţă de aceste două proiecte, explicând că programul internaţional este şi aşa supraîncărcat.