Fostul antrenor al Astrei, Tibor Selymes: Nu mă mut în Ungaria. M-am despărțit de soție în luna mai

Fostul antrenor al Astrei, Tibor Selymes: Nu mă mut în Ungaria. M-am despărțit de soție în luna mai
Foto: soundcloud.com

Fostul antrenor al echipei de fotbal Astra Ploiești Tibor Selymes a declarat într-un interviu pentru CanCan că nu are de gând să se mute în Ungaria, deoarece vrea “să-și continue cariera în România”. El a mărturisit că nu are niciun motiv pentru care să părăsească țara, mai ales că nu mai este căsătorit și nu mai e nimeni de care să fie legat.

“Nu am de gând să mă mut în Ungaria. Vreau să-mi continui viața și cariera aici,în România (…) Eu și soția mea am decis să ne despărțim încă din luna mai Chiar vedem anumite informații pe diverse site-uri că eu îmi înșel soția cu o brunetă. Nu am înșelat pe nimeni, eu și Cristina am decis de comun acord să ne despățim”, a declarat Selymes.

Întrebat care au fost motivele pentru care cei doi au decis să pună punct căsniciei, fostul antrenor a spus că fiecare voia să locuiască în altă parte.

“Ea vrea să își continue viața în Ungaria, iar eu nu vreau să merg acolo. Am de gând să muncesc și să locuiesc în România. O respect pe Cristina, le iubesc pe cele două fete ale mele, Tiffany și Beatrice, dar a fost nevoie de această decizie”.

Fosta soție a lui Tibor Selymes locuiește în prezent cu părinții ei în Szombathely, un orășel de 80.000 de locuitori, aflat la granița Ungariei cu Austria. Fiica cea mică, Tiffany, locuiește cu mama sa, în timp ce Beatrice s-a mutat în Budapesta, unde urmează cursurile unui liceu.

Urmăriți B1TV.ro și pe