Fotbalist CELEBRU, implicat într-un SCANDAL SEXUAL: “M-a întrebat câţi bani vreau. Am fost şocată”

Fotbalist CELEBRU, implicat într-un SCANDAL SEXUAL: “M-a întrebat câţi bani vreau. Am fost şocată”

Cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League este implicat într-un uriaş scandal sexual.

Alexis Sanchez, proaspăt transferat la Manchester United, unde va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League e acuzat de o studentă că i-ar fi oferit 1.000 de lire pentru a întreţine relaţii sexuale.

Totul ar fi plecat când cei doi s-au întâlnit într-un local. Sanchez şi-a trimis un prieten, care l-a prezentat ca fiind un invitat special: “Alexis l-a rugat să mă întrebe câţi bani vreau. Am fost şocată. Am glumit şi i-am spus 10.000 e lire pentru a-l face să se simtă prost”.

Mărturia tinerei de 20 de ani a continuat, iar după ce a obţinut numărul ei de telefon, noul fotbalist al lui Manchester United a început să-i scrie pe Whatsapp: „Ne vedem mai târziu, iubito? Cât mă costă să fac dragoste cu tine? Ne vom distra, nu-ţi face griji, apartamentul meu e aproape”, potrivit Mediafax.

Înainte de a părăsi localul în care s-au întâlnit, Alexis Sanchez i-a oferit tinerei 1.000 de lire în bancnote de 20 de lire.

Primul astfel de episod s-a petrecut pe 25 august 2017 şi a marcat începutul unei perioade de cinci luni în care Paulina a vizitat apartamentul lui Sanchez.

Urmăriți B1TV.ro și pe