Fotbalistul brazilian Dani Alves, reținut în Spania pentru o presupusă agresiune sexuală

Fotbalistul brazilian Dani Alves, reținut în Spania pentru o presupusă agresiune sexuală
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Tom Weller

Fundașul brazilian Dani Alves a fost reținut de autoritățile spaniole, vineri, sub acuzația că ar fi agresat sexual o femeie într-un club din Barcelona în decembrie, a anunțat poliția din regatul iberic, potrivit AFP preluată de France24.

Dani Alves, reținut în Spania pentru o presupusă agresiune sexuală

Fotbalistul în vârstă de 39 de ani a fost chemat la o secție de poliție din Barcelona și a fost „luat în custodie”, iar acum va fi audiat de un judecător, a precizat un purtător de cuvânt de la poliția regională din Catalonia.

Pe 2 ianuarie, polițiștii catalani au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că Dani Alves ar fi atins-o într-un mod nepotrivit, spun autoritățile.

Presupusa agresiune sexuală ar fi avut loc într-un club, în noaptea de 30 spre 31 decembrie, arată informațiile din presa spaniolă.

Fotbalistul este acuzat că și-ar fi pus mâinile în zonele intime ale femeii.

Dani Alves a confirmat că a fost în club în acea noapte, dar neagă că ar fi comis vreo fărădelege.

„Am fost acolo, în acel loc, cu mai mulți oameni să ne distrăm. Toată lumea știe că iubesc să dansez. Să mă distrez, dar fără să invadez spațiul altora”, a adăugat fostul jucător de la Barcelona și Juventus.

Alves, care în prezent evoluează pentru mexicanii de la Pumas UMAN, a fost la Barcelona în vacanță, după Cupa Mondială din Qatar.

O instanță din Barcelona anunțase în această lună că a deschis o anchetă „cu privire la o presupusă infracțiune de agresiune sexuală ca urmare a unei plângeri depuse de o femeie împotriva unui fotbalist”.

Urmăriți B1TV.ro și pe