“Fotografii de colecție despre Gheorghe Hagi și cei care ”gândesc pozitiv”. Proiectul „Regelui” de la Ovidiu, lăudat de Cătălin Tolontan. În 2009, teren arabil, în 2017, centrul fotbalului românesc (FOTO)

“Fotografii de colecție despre Gheorghe Hagi și cei care ”gândesc pozitiv”. Proiectul „Regelui” de la Ovidiu, lăudat de Cătălin Tolontan. În 2009,  teren arabil, în 2017, centrul fotbalului românesc (FOTO)

Jurnalistul Cătălin Tolontan îi dedică articolul de miercuri, de pe tolo.ro lui Gică Hagi.

Acesta prezintă prima pagină a Gazetei Sporturilor care arată în imagini transformările în bine pe care le-a făcut Gică Hagi la Ovidiu.

Tolontan își amintește despre cum arăta totul la început, dar și despre cât de puțini oameni au avut încredere în proiectul lui Hagi.

În 2009 se turna fundația, iar în 2017 Viitorul Constanța devenea deja campioana României.

Tolontan laudă demersurile lui Hagi, cel care a reușit să ridice pe un câmp, unde pășteau animale, o bază sportivă asemenea celor din străinătate, spunând că sinceritatea și răbdarea sunt factorii cei mai importanți pentru a obține succesul.

„Priviți fotografiile!

Foto: Tolo.ro

”În această lume, optimiștii au câștig de cauză nu pentru că au întotdeauna dreptate, ci pentru că gândesc pozitiv. Chiar și atunci când se înșală gândesc pozitiv, și tocmai aceea este calea realizării, îndreptării, îmbunătățirii și succesului”.

Cine a spus asta, Hagi sau David S. Landes?

Puțin important.

Amândoi o trăiesc”, a scris Cătălin Tolontan.