FRF a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi, la națională, dar cere un salariu uriaș

FRF a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi, la națională, dar cere un salariu uriaș

După victoria obținută în fața Armeniei, 1-0, pe Stadionul din Ghencea, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a anunțat că după finalizarea campaniei, va pleca de la națională. Tânărul selecționer a precizat că nu mai este cale de negociere, deci FRF va trebui să-i găsească înlocuitor.

Răzvan Burleanu și echipa sa au pus ochii pe Dan Petrescu. Antrenorul de la CFR Cluj este dispus să preia naționala, dar pretențiile sale financiare vor fi greu de satisfăcut de Federație, informează AS. „Bursucul” ar părăsi CFR pentru 600.000 de euro pe sezon la națională, plus alte bonusuri. În prezent, Mirel Rădoi primește un salariu anual de 250.000 de euro.

Dacă FRF va bate palma cu Dan Petrescu, nu ar fi prima dată când Federația ar trebui să facă un efort financiar consistent. În 2016, neamțul Cristoph Daum a semnat un contract de 540.000 de euro pe an.

Dacă „Bursucul” și FRF se vor înțelege, șefii de la CFR Cluj ar fi de acord să încheie contractul cu Dan Petrescu.

România, pas important pentru barajul CM 2022

Cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare, Germania este lider, cu 21 de puncte din 24 posibile, urmată de România, cu 13 și Macedonia de Nord, respectiv Armenia, cu câte 12 puncte. Islanda este pe 5, cu 8 puncte.

Pentru „tricolori” urmează duelul cu Islanda, acasă, programat pentru 11 noiembrie și pe 14 noiembrie, deplasarea din Liechtenstein.