Gary Lineker va reveni ca prezentator al emisiunii Match of the Day la BBC

Gary Lineker va reveni ca prezentator al emisiunii Match of the Day la BBC
Sursa Foto: Hepta/ Mike Egerton/PA Wire/dpa

BBC a transmis luni, 13 martie, că Gary Lineker va reveni ca prezentator al emisiunii emblematice Match of the Day (Meciul Zilei), notează biziday.ro.

Fostul mare fotbalist a fost îndepărtat pentru doar un weekend, după ce a criticat noua lege a solicitanților de azil.

Gary Lineker revine ca prezentator al emisiunii Match of the Day la BBC

„Gary este o parte valoroasă a BBC și știu cât de mult înseamnă BBC pentru Gary, și abia aștept să prezinte reportajul nostru în weekendul următor”, a declarat Tim Davie, directorul general al BBC.

Sâmbăta trecută, BBC a anunțat întreruperea colaborării cu Gary Lineker, în urma criticilor aduse politicii britanice în materie de migrație, care au declanșat o dispută furibundă între guvern și cel mai bine plătit prezentator al corporației.

„După câteva zile suprarealiste, mă declar încântat de faptul că am reușit să ajungem la un acord. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul incredibil, în special din partea colegilor mei de la BBC Sport, pentru remarcabila manifestare de solidaritate. Fotbalul este un joc de echipă, dar sprijinul lor a fost copleșitor”, a spus Gary Lineker.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)