Gică Hagi şi Gică Popescu, în CONFLICT: S-au certat dintr-un motiv halucinant

Gică Hagi şi Gică Popescu, în CONFLICT: S-au certat dintr-un motiv halucinant

Gică Hagi a „explodat” după meciul cu Poli Iaşi, 2-1 pentru Viitorul. Astfel, deşi a câştigat, „Regele” s-a enervat pe arbitraj, considerând că oamenii care împart dreptatea la meciuri l-au dezavantajat de când a început acest sezon.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

Gică Hagi s-a supărat şi pe apropiaţii lui din conducerea clubului, pentru că, potrivit patronului-antrenor de la Viitorul, aceştia nu ar apăra destul de mult clubul.

A început războiul, dar suntem pregătiți de luptă și vom merge să ne luptăm. Vă dau o bombă, asta e lipsă de respect. S-a făcut o statistică. S-a făcut o statistică cine poate fi antrenorul României, ați văzut numele meu pe acolo? Asta chiar că e lipsă de respect! Sunt antrenor de patru ani și jumătate„, a spus Gică Hagi, care, după ce a fost eliminat la meciul cu Iaşi, a strigat către proprii oameni din loja stadionului: „Trezirea! Trezeşte-te! Dormiţi!„. Hagi a explicat, apoi, că: „La noi conducerea a dormit şi se întâmplă ce se întâmplă”.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Gică Popescu, cumnatul lui Hagi, a reacţionat la Digisport: „În timpul unui meci există tot felul de tensiuni pe care eu nu le iau în seamă, e normal. Referitor la arbitraj, eu am avut o discuție cu toți cei patru arbitri după meci și am încercat să le împărtășesc din experiența avută în campionatele importante și le-am spus cum ar fi trebuit să reacționeze diferit. Centralul a spus că a greșit cumva, deoarece nu a fost intenția lui să îl elimine pe Gică inițial, după care al patrulea arbitru l-a chemat și i-a spus că Gică a lovit un banner, și de aceea l-a dat afară”.

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe