Gigi Becali, totul despre ultimul său obiectiv în fotbal: „După aceea, probabil mă voi retrage”

Gigi Becali, totul despre ultimul său obiectiv în fotbal: După aceea, probabil mă voi retrage

Gigi Becali (64 de ani) se află de 20 de ani la conducerea clubului roș-albastru, iar afaceristul mai are un singur obiectiv de atins înainte să se retragă liniștit din acest fenomen.

Becali spune că este gata să renunțe la echipă în momentul în care va ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor

Deși a spus în mai multe rânduri că vrea să iasă definitiv din fotbal, Gigi Becali s-a răzgândit de fiecare dată și a continuat la FCSB.

Cu toate acestea, patronul bucureștenilor spune că este gata să renunțe la echipă în momentul în care va ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor, explicând ulterior și de ce își dorește să atingă această performanță.

„Este ultimul meu obiectiv în fotbal, să mai prind grupele Ligii Campionilor. După aceea, nu mă mai interesează, probabil mă voi retrage. Dar vreau grupele pentru că acum vorbim de 30-40 de milioane de euro din start. Sunt bani mulți”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali a anunțat că David Miculescu (21 de ani) și Andrea Compagno (26 de ani) și-au pierdut pozițiile în formula de start a FCSB-ului după meciul cu Hermannstadt, 1-0. Locurile lor vor fi luate de Andrei Cordea (23 de ani) și Billel Omrani (29 de ani), autorul singurului gol de la Sibiu.

Ilie Dumitrescu a reacționat după ce a aflat planul lui Gigi Becali și a transmis că această competiție pe post nu poate duce decât la progres.

”Stai, că nu sunt updated (n.r. la curent). Sunt decizii de moment. Știi cum e… A intrat, a analizat jocul și a ajuns la concluzia asta. Există și competiție pe post acolo, sunt jucători de valori apropiate. Omrani e un jucător super valoros.

E o presiune, e competiție pe post, progres în cadrul echipei, cei care ies se vor pregăti mai bine, vor intra, vor da gol”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe