Gino Iorgulescu, președintele LPF, îi felicită pe fani dinamoviști pentru atitudinea din finala Cupei: Vă mulțumim pentru emoția pe care ați transmis-o tuturor celor care iubesc fotbalul

Gino Iorgulescu, președintele LPF, îi felicită pe fani dinamoviști pentru atitudinea din finala Cupei: Vă mulțumim pentru emoția pe care ați transmis-o tuturor celor care iubesc fotbalul
Foto: sport.ro

Spectacolul oferit marți seara de fanii dinamoviști în tribunele Arenei Naționale au impresionat pe toată lumea.

Printre cei care au felicitat coregrafia făcută de suporterii alb-roșii se află și Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta a transmis felicitări fanilor dinamoviști prin intermediul unui comunicat de presă.

"Domnilor,

Liga Profesionistă de Fotbal își face o datorie de onoare în a vă adresa cele mai sincere felicitări pentru jocul și atitudinea echipe dumneavoastră în finala Cupei României.

E un lucru cunoscut de întreaga suflare a fotbalului românesc că familia Dinamo a jucat această finală cu inima frântă de tragica dispariție a lui Patrick Ekeng. Cu toții am avut sufletele cernite și am fost și suntem solidari cu durerea dumneavoastră.

Cu atât mai mult, vă mulțumim pentru tăria de caracter a jucătorilor și tehnicienilor, și pentru emoția pe care suporterii echipei dumneavoastră au transmis-o tuturor celor care iubesc fotbalul.

O finală pierdută, iată, poate fi uneori, în ciuda gustului amar al înfrângerii, o lecție de viață pe care am învățat-o cu toții de la un public cum nu mai există altul în lume.

Vă dorim să depășiți aceste zile triste și vă urăm succes în viitor!

Gino Iorgulescu, Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit site-ului Ligii.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”