Horia Tecău a donat apartură medicală pentru nou-născuții de la Spitalul din Constanța

Horia Tecău a donat apartură medicală pentru nou-născuții de la Spitalul din Constanța
Foto: sport.ro

Gest impresionant făcut de Horia Tecău. Proaspătul campion de la Turneul Campionilor a donat spitalului din Constanţa aparatură medicală pentru nou-născuţi în valoare de 18.000 de euro şi a spus că se bucură că ajută copiii, informează B1Tv.

Directorul spitalului a făcut un apel la Simona Halep să ajute şi ea unitatea medicală, mai ales că este din Constanţa la fel ca Tecău.

Abia întors de la Londra, unde a câștigat Turneul Campionilor alături de partenerul său olandezul Rojer, Horia Tecău a mers la spitalul de urgenţă Constanţa unde a donat 18.000 de euro pentru ca bebeluşii din spital să poată avea un nou ventilator de suport respirator.

“Înainte de turneul de la Wimbledon am hotărât să mă implic mai mult pt că e un sentiment minunat. E și o mare sursă de motivație pentru mine să fac acest lucru să stiu că prin activitatea mea pot ajuta mai departe, iar în acest fel am o motivație în plus să mă duc la antrenamente, să calatoresc”, a spus Horia Tecău.

Managerul spitalului din Constanţa aşteaptă acum ca şi Simona Halep să facă un gest similar, mai ales că este din oraşul de la malul mării la fel ca şi Tecău. Medicii se luptă pentru viaţa fiecărui copil născut prematur.

Spitalul județean Constanța primeste din aria de responsabilitate inclusiv copii, inclusiv din Tulcea și județele limitrofe ceea ce evident ne încarcă activitatea de unde și acest procent nedorit de mare de mortalitate infantilă.

Tecău se pregăteşte acum pentru un meci demonstrativ în Danemarca, împotriva perechii Nielsen – Marray, câștigătorii din 2012 ai turneului de la Wimbledon.