ÎL PAȘTE FALIMENTUL! Gigi BECALI, mari PROBLEME CU LEGEA ȘI BANII

ÎL PAȘTE FALIMENTUL! Gigi BECALI, mari PROBLEME CU LEGEA ȘI BANII

Magistrații Curții de Apel București au stabilit că Gigi Becali nu mai poate folosi semnele echipei Steaua fără consimțământul Armatei atât în competițiile sportive, cât și în activitățile comerciale.

În urma aceste decizii echipa lui Gigi Becali ar putea să renunțe la toate însemnele cu Steaua chiar de după meciul de joi seară cu Dinamo din Cupa Ligii, dar ar putea de asemenea să amâne acest lucru până la apariția motivării instanței.

Pentru viitorul apropiat însă există un scenariu de coșmar. Potrivit unei surse din club, echipa va rămâne în Liga I în continuare, însă va mai fi un proces cu Armata, care ar putea duce către faliment, potrivit sport.ro.

Falimentul ar veni în urma faptului că Armata va cere în instanță daune de 39 de milioane de euro de la Gigi Becali pentru că acesta a folosit fără drept brandul Steaua.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său