Ilie Năstase, protagonistul unor scene incredibile la Fed Cup. Reacția agresivă la adresa unei jurnaliste: ”Tu nu ai un job, eşti proastă!” Jucătoarea Johanna Konta a părăsit terenul în lacrimi (VIDEO)

Ilie Năstase, protagonistul unor scene incredibile la Fed Cup. Reacția agresivă la adresa unei jurnaliste: ”Tu nu ai un job, eşti proastă!” Jucătoarea Johanna Konta a părăsit terenul în lacrimi (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ George Calin

Scene incredibile în prima zi a meciului de Fed Cup de la Mamaia dintre România şi Marea Britanie. Căpitanul nejucător al echipei noastre, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe arenă, în timpul partidei dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta. Năstase şi-a dat în petec când arbitrul a întrerupt partida. Fostul număr unu mondial a adresat mai multe injurii adversarelor şi oficialilor partidei. Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat pe Năstase, care va pierde dreptul de a mai sta pe banca tehnică a României, informează B1 TV.

”Ia uite-o pe aia, **** dracului! De ce mă filmezi? Ia, mă, mână de pe mine! De ce mă filmezi?”, a întrebat-o Năstase pe o jurnalistă britanică.

”Pentru că este jobul meu!”, a răspuns aceasta.

”Tu nu ai un job, eşti proastă!”, a fost replica fostului tenismen.

Stewarzii l-au ţinut cu greu pe tenismenul român să nu sară asupra jurnalistei. Cu câteva momente înainte, acesta a fost scos afară de la meci după ce insultele sale au făcut-o pe sportiva Johanna Konta să plângă. Johanna Konta a început să plângă după ce atât ea cât şi căpitanul său nejucător au fost înjurate de Ilie Năstase.

Acesta a fost escortat afară de pe teren, după ce a avut şi o reacţie nervoasă la adresa arbitrului. Arbitrul a fost extrem de aproape să încheie partida dintre Sorana Cîrstea şi Konta, şi să dea victoria Marii Britanii.

A fost nevoie de intervenţia Simonei Halep pentru aplanarea conflictului.

Ilie Năstase, protagonistul unor scene incredibile la Fed Cup. A avut o reacție agresivă la adresa unei jurnaliste: ”Ești proastă!” Jucătoarea Johanna Konta a părăsit terenul în lacrimi

#DIRECT_ONE_v94crx#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”În numele echipei vă rugăm să nu mai înjurați, vorbiți frumos, pentru că o să ne descalifice și nu mai putem face nimic. Trebuie să ne respectăm, să existe fair-play și să jucăm. E doar un meci de tenis și meciul se joacă pe teren. Vă rog frumos să respectați ambele jucătoare și echipa adversă. Vă rog mult”, a spus Simona Halep.

În ciuda atitudinii sale, şefii Federaţiei Române de Tenis i-au luat apărarea lui Năstase.

”În momentul în care s-a întrerupt jocul, arbitrul și britanicii spun că Ilie Năstase ar fi zis ceva nepotrivit. Dar Johanna a început să plângă mai tarziu. Probabil suntem considerați o națiune mică, dar nu vom lăsa capul plecat”, a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.