Ion Țiriac iese la atac: Simona Halep a fost furată la Roland Garros! Viața sa putea fi alta

Ion Țiriac iese la atac: Simona Halep a fost furată la Roland Garros! Viața sa putea fi alta

Ion Țiriac a criticat, într-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a șefilor din tenisul mondial în ceea ce privește schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

Țiriac a adus critici la adresa faptului că nu se folosește sistemul hawk-eye, din cauza cărora Simona Halep ar fi fost dezavantajată. „Mi se pare ridicol căla Roland Garros nu se folosește sistemul hawk-eye! Halep, în finala cu Sharapova din 2014, a fost furată! A pierdut un punct în setul decisiv! Dacăaveam hawk-eye, Simona castiga Roland Garros si astfel i se schimba toata viata!", a spus Tiriac intr-un interviu pentru

Țiriac a pomenit și câteva măsuri pe care le-ar implementa, dacă ar putea. Printre aceste măsuri se numără schimbarea mărimii mingii cu 10-15% mai mari, schimbarea sistemului de punctaj, eliminarea celui cu avantaj, permiterea unui singur serviciu, informează ziare.com.

În 2012, Țiriac a implementat sistemul zgurii albastre la Madrid, însă a fost un eșec și a fost nevoit să renunțe la idee după doar un an de la implementare.

Urmăriți B1TV.ro și pe