Iuliu Mureșan și Flavius Stoican ar urma să fie demiși de la Dinamo după cea mai nouă umilință. „Câinii” au fost zdrobiți pe teren propriu de Craiova și au cele mai multe înfrângeri din Liga 1

Iuliu Mureșan și Flavius Stoican ar urma să fie demiși de la Dinamo după cea mai nouă umilință. „Câinii” au fost zdrobiți pe teren propriu de Craiova și au cele mai multe înfrângeri din Liga 1
Flavius Stoican fusese instalat ca antrenor principal la Dinamo în decembrie 2021, după demiterea lui Mircea Rednic. Foto: Facebook @ FC Dinamo București

Dinamo a suferit o nouă umilință în Liga 1, fiind învinsă cu 1-6 de Universitatea Craiova, context în care Adunarea Generală a Acționarilor de la clubul bucureștean va fi convocată de urgență vineri, 11 februarie. Din informațiile GSP, administratorul special Iuliu Mureșan și antrenorul Flavius Stoican ar urma să fie demiși din funcții.

Iuliu Mureșan și Flavius Stoican ar urma să fie demiși de la Dinamo

Adunarea Generală a Acționarilor poate fi convocată de administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, iar vineri acesta ar urma să fie notificat de DDB și de Nicolae Badea pentru un demers în acest sens.

Peluza Cătălin Hîldan a avut o primă reacție după cea mai recentă înfrângere a „câinilor” sugerând că demiterile se vor concretiza într-adevăr.

„Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj-Napoca. Definitiv!”, a scris PCH într-o postare pe Facebook, postare în care a redistribuit și un mesaj mai vechi, din 21 decembrie 2021: „Cine l-a adus pe Stoican să își asume. Că de plătit, va plăti!”.

Dinamo București trece prin cea mai complicată situație din cei aproape 74 de ani de existență. Cu doar trei victorii în 25 de etape, „câinii” ocupă penultima poziție și sunt la 12 lungimi de prima formație de deasupra, Gaz Metan Mediaș. Nicio echipă nu are mai multe înfrângeri decât ea în actuala ediție de campionat, 19 la număr, fiind totodată singura formație din competiție care s-a văzut învinsă în fiecare deplasare din actuala stagiune (12).

În plus, dimensiunea dezastrului este reliefată și de proporțiile scorurilor la care pierde Dinamo. Craiova a învins-o cu 11-1 la general, având în vedere că în partida din Bănie se impusese cu 5-0, iar o altă rivală, FCSB, i-a aplicat un drastic 5-0 în tur, respectiv un 3-0 în retur. Mai mult, „câinii” veneau după un 4-0 sec suferit la Botoșani și au fost bătuți la scor și de alte echipe în acest sezon, cum ar fi campioana en-titre, CFR Cluj, sau Sepsi Sfântu Gheorghe.

Urmăriți B1TV.ro și pe