Jaqueline Cristian și Ana Bogdan s-au luptat aprig în proba de comeback. Cum a văzut Cristian Tudor Popescu meciul

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan s-au luptat aprig în proba de comeback. Cum a văzut Cristian Tudor Popescu meciul
Foto: Facebook @ Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian s-a duelat cu Ana Bogdan în proba de comeback. Cea din urmă se afla într-o situație complicată în setul 2 deoarece era condusă de cealaltă Ana Bondár, cu 5-1. 

Cele două sportive s-au luptat pentru victorie până la capăt

Cum a decurs meciul

,,Draqueline a dat drumul unui joc „la linii”, curajos și precis, susținută puternic de tribune. A luat 8 game-uri, pierzând doar 3. Așa a ajuns să conducă în setul decisiv cu 4-2 și 40-0 pe propriul serviciu. Aici însă, a comis, în opinia mea, o eroare tactică majoră. Primul serviciu nu i-a intrat. La un astfel de scor, presiunea psihică era pe Bondár. Nu rentează să riști servind tare, la limită, ca pe primul. Dacă servea 2-ul mediu și cu efect, pe corpul adversarei, stresul decizional cădea pe unguroaică: dau retur tare, la ce-o fi o fi, sau returnez controlat, spre centru și joc punctul? Jaqueline a scutit-o pur și simplu de acest vârf de stres pe Ana Bondár servind tare, la limită, out.”, a scris Cristian Tudor Popescu, pentru gsp.ro.

După acest început puternic tensiunea dintre cele două a crescut și a fost amplificată de oboseală.

,,De la acea dublă greșeală, cum nu rareori se întâmplă, lui Bondár a început să-i intre tot, iar jocul Jaquelinei s-a stricat. Egalată la 4, a reușit să servească bine, a ajuns la 5-5, 40-0 pe serviciul ei și N-A MAI REPETAT GREȘEALA! Primul serviciu nu i-a intrat. Servind cu 2-ul, a trimis mediu, cu efect, pe corpul adversarei – Bondár a dat la plesneală, 1 metru afară!

În tie-break, cu resursele fizice pe sfârșite, Bondár a fost nevoită să forțeze terminarea rapidă a punctelor. Jaqueline a repetat secvența Anei Bogdan cu Dalma Galfi, apărându-se eroic. Bondár a greșit în serie…”, a mai adăugat CTP, potrivit aceleiași surse.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian sunt două sportive valoroase pentru România, care conduce Ungaria cu 2-0 în Billie Jean King Cup!

Urmăriți B1TV.ro și pe