JO 2012: Diana Bulimar explică de ce i-a cedat Larisei Iordache locul în finala de la bârnă

JO 2012: Diana Bulimar explică de ce i-a cedat Larisei Iordache locul în finala de la bârnă
Foto: ziarelive.ro

Diana Bulimar a explicat, marți, că motivul pentru care Larisa Iordache o înlocuiește în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice este că aceasta din urmă are mai multe șanse să obțină o medalie.

„Nu pot să spun că mi-a fost greu să iau decizia. Imediat după ce am văzut că s-a terminat concursul mi-am dat seama că ea are o şansă mai mare decât mine. La acel moment a avut probleme la picior, dar pe parcurs i-a trecut. Aş vrea să facă un concurs frumos. Mi-a promis că, dacă va urca pe podium, mă va chema şi pe mine. Aş fi vrut să concurez, dar ştiu că ea are şanse mai mari la medalie”, a spus Diana Bulimar pentru TVR.

Antrenoarea Mariana Bitang a explicat și ea că decizia a aparținut Dianei Bulimar. Bulimar nu are o notă de plecare foarte bună, astfel că nu are nici o șansă foarte mare să urce pe podium.

„Diana Bulimar a facut un gest incredibil de frumos și mă bucură faptul că reușim să modelam nu numai sportivi, ci și caractere”, a declarat Bitang.

Diana Bulimar a cedat locul său de pe lista de la concursul pe aparate colegei Larisa Iordache. Astfel, în concursul care urmează să se desfășoare marți, Iordache va evolua la bârnă. Diana Bulimar a „prins” ultimul loc în calificările de la bârnă, cu nota 14.866, în timp ce Larisa Iordache a fost prima sub linia calificărilor, cu nota 14.800.

Finala pe aparate a început la ora 16:00.

Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”