Josep Guardiola: Mourinho este mai bun decât mine

Josep Guardiola: Mourinho este mai bun decât mine

Antrenorul echipei de fotbal, FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat că antrenorul rivalei de moarte, Real Madrid, Jose Mourinho este mai valoros decât el, lucru de înteles ţinând cont că antrenorul “galacticilor” activează de mai mult timp ca Guardiola.  

Nevoit să joace fără câteva piese importante cum ar fi, Victor Valdes, Carles Puyol, Xavi sau Dani Alves în etapa următoare împotriva echipei din Mallorca, Guardiola nu vrea să găsească scuze pentru o eventuală înfrângere. 

“Nu contează că avem sau nu absenţe, victoria trebuie să vină cu jucătorii pe care îi avem în lot. Cei care vor fi titulari au obligaţia să demonstreze că merită să fie la Barcelona”, a declarat Josep Guardiola făcând referire la meciul cu Mallorca.  

Barcelona va juca în etapa 25-a din Primera Division, împotriva celor de la Real Mallorca. Catalanii au nevoie de victorie în meciul de sâmbătă ce se va disputa de la ora 20:00 pentru a se menţine în fruntea clasamentului din Spania cu un avans de cinci puncte în faţa celor de la Real Madrid.