Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam

Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Amanda Anisimova, antrenată în prezent de Darren Cahill, a produs o adevărată surpriză și a învins-o pe Naomi Osaka în turul III de la Australian Open, după una dintre cele mai echilibrate partide de la actuala ediție a turneului.

Australian Open 2022: Jucătoarea lui Darren Cahill a reușit o victorie în trei seturi cu Naomi Osaka

Tenismena americană, locul 60 mondial, a închis partida după două ore și 18 minute, la 4-6 / 6-3 / 7-6. După un decisiv extrem de echilibrat, în care Naomi Osaka, locul 14 mondial, a avut chiar și minge de meci, Anisimova s-a descătușat în tiebreak și nu i-a mai dat nicio șansă adversarei.

Eleva lui Darren Cahill este neînvinsă în 2022 și a ajuns la un total de 15 victorii consecutive, cu mențiunea că șapte dintre acestea au fost înregistrate la un turneu demonstrativ din SUA. Noul an i-a adus tenismenei americane un nou titlu WTA în palmares, Melbourne Summer Set 2.

Pentru Amanda Anisimova, câștigătoarea unui US Open la junioare, cel mai bun rezultat la Australian Open a fost înregistrat la ediția din 2019, când se oprea în faza optimilor de finală. În anul următor nu a reușit să treacă de partida din primul tur.

La această ediție, sportiva din SUA le-a mai învins pe Arianne Hartono (locul 189 mondial), scor 2-6 / 6-4 / 6-3 după o oră și 46 de minute de joc, respectiv pe Belinda Bencic (locul 22 mondial), scor 6-2 / 7-5 după o oră și 27 de minute de joc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina