La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni

La ce metodă inedită a apelat Neymar pentru a evita o nouă accidentare. Ce le-a promis jucătorilor sud-coreeni
Sursa Foto: Hepta/ Peter Byrne/PA Wire/dpa

Echipa națională de fotbal a Braziliei s-a calificat luni seară în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins Coreea de Sud cu scorul de 4-1, într-un meci spectaculos din optimile de finală ale competiției.

Neymar a revenit după accidentarea suferită la meciul de debut al Braziliei contra Serbiei, scor 2-0, și a intrat din primul minut al meciului cu Coreea de Sud, în care a marcat un gol.

Se pare că fotbalistul le-a făcut adversarilor o propunere inedită, potrivit digisport.ro.

Ce le-a promis Neymar sud-coreenilor ca să nu-l accidenteze

Neymar a fost titular și a reușit chiar să marcheze în minutul 13 de la unsprezece metri. În acest mod, starul sud-americanilor a ajuns la 76 de reușite pentru reprezentativa Braziliei și mai are nevoie de un singur gol pentru a-i egala recordul legendarului Pele.

Fotbalistul și-a dorit să revină cât mai repede alături de naționala Braziliei în lupta pentru Cupa Mondială, dar i-a fost teamă că o nouă accidentare i-ar putea încheia aventura la această ediție a turneului final.

Pentru a evita un nou accident, Neymar le-ar fi promis jucătorilor sud-coreeni că dacă nu îl vor faulta dur, le va semna tricourile tuturor.

Urmăriți B1TV.ro și pe