Lovitură grea pentru Gigi Becali. FCSB, eliminată din Cupa României, la „masa verde”

Lovitură grea pentru Gigi Becali. FCSB, eliminată din Cupa României, la „masa verde
Gigi Becali

Vești proaste pentru Gigi Becali. FCSB va fi eliminată din Cupa României, după ce mai mulți jucători ai vicecampioanei s-au infectat cu SARS-COV-2.

Cel mai probabil, FCSB va pierde la „masa verde” meciul programat cu FC Voluntari, din optimile Cupei României, informează Gazeta Sporturilor. Potrivit sursei citate, FCSB s-a resemnat și nu se va prezenta la meci.

FCSB a anunțat deja Federația Română de Fotbal că nu are posibilitatea să joace partida cu FC Voluntari, din cauza lotului mult prea „subțire”. Confruntarea este programată pentru miercuri, 27 octombrie, de la ora 21:00.

Conform regulamentului, partidele din Cupă nu se pot reprograma.

FCSB a reușit să amâne meciul din campionat

Pentru amânarea meciului din campionat, contra celor de la Farul Constanța, omul de afaceri a avut succes. Pentru a reuși să amâne meciul cu echipa lui Gică Hagi, FCSB s-a bazat pe un paragraf din regulament, potrivit căruia este specificat faptul că o echipă trebuie să aibă la dispoziție minimum 13 jucători, dintre care un portar, pentru a juca un meci.

În prezent, jucători indisponibili de la FCSB, cu COVID, sunt: Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu.

Cei cu alte probleme medicale, din lotul lui Edi Iordănescu sunt: Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Practic, fotbaliștii disponibili de la FCSB sunt doar: Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter.