Lucescu, despre meciul cu Bosnia: Naivitatea ne-a făcut să pierdem!

Lucescu, despre meciul cu Bosnia: Naivitatea ne-a făcut să pierdem!
Foto: b1.ro

Răzvan Lucescu şi-a început coferinţa de presă cu o analiză a înfrângerii de sâmbătă din Bosnia, spunând „naivitatea” a făcut ehipa să piardă partida.

„Chiar dacă au avut o posesie prelungită, chiar dacă nu am ţinut de minge, naivitatea ne-a făcut să pierdem meciul. Pentru că am avut 1-0 şi sunt echipe şi se câştigă competiţii cu 1-0”, a declarat selecţionerul.

Cu doar două puncte câştigate după patru meciuri, Răzvan este în continuare sigur de calificarea la EURO 2012.

„Ce meci decisiv a fost în Bosnia? În continuare suntem cu şanse foarte mari la calificare”, consideră selecţionerul care a făcut şi calcule.

„Dacă vom câştiga cu Luxemburg facem cinci puncte şi ne apropiem de locul doi. Începem acum să jucăm pe teren propriu şi dacă vom câştiga împotriva Bosniei sau a Belarusului, atunci ne batem serios pentru locul doi.

Pus la zid de toată lumea după eşecul de la Zenica, Lucescu nici nu se gândeşte la demisie.

„Nu e vorba despre mine, e vorba de echipa naţională. De o naţiune. Din păcate, ne lipseşte patriotismul”, a spus antrenorul român.

Echipa României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de selecţionata Bosniei-Herţegovina, aceasta fiind a doua înfrângere a „tricolorilor” în preliminarii.

România va juca, marţi, în deplasare cu echipa Luxemburgului, într-un meci contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European din 2012

Lucescu, despre partida cu Bosnia