Lucian Bode anunță un pas major pentru construirea noului Stadion Dinamo: „Performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente” (FOTO)

Lucian Bode anunță un pas major pentru construirea noului Stadion Dinamo: „Performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente” (FOTO)
Foto: Facebook @ Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Boden, a anunțat că miercuri i-a înmânat oficial ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, documentația prin care se inițiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo.

„Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo!”, spune Lucian Bode (MAI)

„Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo! I-am înmânat astăzi, oficial, d-lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, documentația prin care se inițiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo. Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo”, a scris ministrul Afacerilor Interne, miercuri, pe Twitter.

Liberalul a subliniat că performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente.

„Continuăm să scriem istorie împreună pentru Clubul Dinamo! Sportul este un ambasador al țării noastre în străinătate, iar România merită să aibă cea mai bună reprezentare peste hotare! Clubul Dinamo rămâne un reper pentru lumea sportului românesc, un model de profesionalism și performanță care inspiră tinerele generații de sportivi și consolidează tradiția sportivă. Ne mândrim cu sportivii noștri și le doresc să păstreze cât mai sus ștacheta performanței. La mulți ani, generoși în rezultate și în competiții câștigate!”, a adăugat ministrul Lucian Bode.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră