Mesajul pe care l-a transmis Cheloo de la Raliul Dakar 2022, acolo unde a fost un atentat cu bombă asupra francezilor

Mesajul pe care l-a transmis Cheloo de la Raliul Dakar 2022, acolo unde a fost un atentat cu bombă asupra francezilor
Ce face Cheloo cu banii pe care îi primește de la Antena 1, pentru iUmor / Foto: Facebook / iUmor

Raliul Dakar 2022 le-a oferit deja, la doar câteva zile de la start, mari emoţii participanţilor. În special, din cauza presupusului atentat cu bombă asupra unui echipaj francez. România are două echipaje la categoria auto a Raliului Dakar 2022, care au terminat etapa a 3-a, desfășurată marți, pe locurile 72, respectiv 73.

Echipajul Mihai Ban/Ștefan Cătălin Ion (Cheloo) a terminat pe locul 72, după două ore 10 minute și 8 secunde. Carlos Sainz a fost câștigătorul etapei.

Cheloo abia aşteaptă să revină acasă

Juratul de la iumor a transmis un mesaj românilor, după presupusul atentat terorist. Pe imagini se observă cu ochiul liber că vedeta Antena 1 pare extenuată.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care ne urmăresc de-acasă. Singurul lucru important, am terminat o zi de Dakar în timpul maxim acordat, am pierdut un singur CP (punct de control) şi nu mi-am pierdut poziţia pe road-book. Restul e o poveste gonflabilă. Vă mulţumesc frumos, abia aştept să mă întorc”, a spus Cheloo într-o intervenție video pe contul de Facebook Transilvania Rally Ria Team.

Cheloo și ceilalți români intră în competiție și miercuri, în etapa a patra, Al Qaysumah – Riad, în lungime totală de 707 km, din care 465 km cronometrați.

Explozie la maşina unui echipa francez

Vă reamintim, explozia a avut loc pe 30 decembrie în orașul-portuar Jeddah din Arabia Saudită și a lovit o mașină care avea la bord un echipaj format din cinci cetățeni francezi. În urma deflagrației, pilotul a fost „rănit grav”, spun reprezentanții PNAT.

Este vorba despre Philippe Boutron, pilot în vârstă de 61 de ani. Acesta a fost rănit în zona picioarelor și a fost supus unei intervenții chirurgicale în Arabia Saudită. Francezul a fost repatriat la începutul săptămânii, iar marți a fost plasat în comă indusă la un spital militar din apropiere de Paris „pentru a-i ușura suferința”, au precizat membrii echipei Sodicars printr-un comunicat de presă.

Tags: