Mesajul Serenei Williams, după ce Simona Halep s-a înțeles cu antrenorul Patrick Mouratoglou. Final de carieră?! (VIDEO)

Mesajul Serenei Williams, după ce Simona Halep s-a înțeles cu antrenorul Patrick Mouratoglou. Final de carieră?! (VIDEO)
Serena Williams

Revenirea în tenis a Serenei Williams este incertă, cu atât mai mult după ce Simona Halep a bătut palma cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, cel care a pragătit-o pe americancă o bună perioadă a carierei.

Serena Williams se află la evenimentul Bitcoin 2022, găzduit la Miami. De acolo a postat în social media un video cu jucătorul de fotbal american Aaron Rodgers, cu care a discutat despre revenirea pe teren a multiplei campioane din tenis.

Americanca a transmis că se gândește să revină pe teren, la 40 de ani, însă abordarea a fost mai degrabă ludică decât una fermă, oficială.

Iată dialogul Serenei Williams cu Aaron Rodgers:

SW: Sunt în culise la conferința Bitcoin din Miami cu Aaron Rodgers și vorbeam despre revenirea mea, mă încurajează și mă pregătește pentru Wimbledon.

AR: Wimbledon?!

SW: Da, credeam că știi…

AR: Mă gândeam la US Open…

SW: Wimbledon e înainte de US Open, trebuie să joc întâi acolo. E entuziasmant!

AR: Se întoarce!

Serena Willims, un capitol încheiat în tenis?!

Pe de altă parte, jurnalistul Christopher Clarey a anunțat că angajamentul lui Mouratoglou cu Halep înseamnă automat ieșirea definitivă din scenă a Serenei, care nu a mai jucat din 2021, de la Wimbledon, când a fost eliminată din primul tur.

„Deocamdată și poate pentru totdeauna, Serena Williams nu este o jucătoare activă”, a scris jurnalistul Christopher Clarey pe Twitter.

23 de turnee de Grand Slam a cucerit Serena Williams de-a lungul carierei, dintre care 10, plus o medalie de aur la JO 2012 doar în timpul colaborării cu Patrick Mouratoglou.

În prezent, Serena Williams ocupă locul 246 în ierarhia WTA. Peste 94 de milioane de dolari a câștigat americanca doar din tenis. Averea sportivei este estimată la aproximativ 200 de milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe